Προφίλ της εταιρείας
Artevents : Προφίλ, φιλοσοφία, ιστορικό
Ξεχωριστές στιγμές, ονειρεμένες αναμνήσεις...
Η ART EVENTS είναι εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον τομέα των πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων και ειδικών πυροτεχνικών εφέ, με εξειδίκευση στην ανάληψη και διεκπεραίωση οποιασδήποτε παρουσίασης, έχοντας ήδη υποστηρίξει με τα προϊόντα της πληθώρα διαφορετικών εκδηλώσεων και διοργανώσεων με πολύ μεγάλη επιτυχία.


Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας, με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Με το υπεύθυνο, έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας έχουμε επιτύχει την επιστημονική διαχείριση, την τυποποιημένη παραγωγή και τον εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό εφευρίσκοντας συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Η εταιρεία μας επιμένει στους κανόνες ασφαλείας (τεχνικών, πελατών και παρευρισκομένων), στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας προσφέροντας πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στις ανταγωνιστικότερες τιμές, αποτελώντας έτσι, εγγύηση για κάθε εκδήλωση.

Ενδεικτικά έχουμε οργανώσει τα show πυροτεχνημάτων για την παγκόσμια απονομή βραβείων 2008 της Oriflamme στο Ολυμπιακό Στάδιο, την παγκόσμια παρουσίαση του νέου μοντέλου της HYUNDAI - SANTA FE και του μοντέλου της MERCEDES - VANEO, τα εγκαίνια του τοπικού σταθμού του ΚΡΗΤΗ ΤV, τα τοπικά καλλιστεία “MISS KRHTH” 2006, 2007 & 2008, διάφορα ιατρικά & φαρμακευτικά συνέδρια από όλο τον κόσμο, διάφορα αθλητικά γεγονότα όπως διοργανώσεις της ΕΠΟ (Τελικούς Κυπέλου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2007 & 2008), τους αγώνες KICK BOXING “NO LIMITS”, συναυλίες, εκθέσεις καθώς και VIP παρουσιάσεις κι εκδηλώσεις σε 5 αστέρων ξενοδοχεία, δεξιώσεις γάμων Ρώσων επιχειρηματιών και πολλά άλλα.

Με έδρα την Κρήτη δραστηριοποιούμαστε στην κάλυψη κάθε είδους εκδήλωσης με πυροτεχνήματα, παιδικά αθύρματα και ειδικά πυροτεχνικά εφέ και σκηνικά εφέ. Κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε είναι μια νέα πρόκληση. Με υπευθυνότητα προς τους πελάτες μας και τους λοιπούς παρευρισκόμενους, πραγματοποιούμε και τις ποιο δύσκολες απαιτήσεις με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και το ποιο άρτιο αποτέλεσμα. Όλες οι δουλειές που αναλαμβάνουμε πραγματοποιούνται πάντα από το έμπειρο κι υπεύθυνο προσωπικό μας. Προσπαθούμε συνεχώς να αναπτύσσουμε και να εξελίσσουμε την δουλειά μας με αγάπη και μεράκι, ενώ προσθέτουμε διαρκώς νέες υπηρεσίες και προϊόντα.

Στην ART EVENT πιστεύουμε ότι οι σημαντικές στιγμές της ζωής, αξίζουν την μοναδικότητα που τους αρμόζει. Γι’ αυτό χαρίστε τις καλύτερες αναμνήσεις σε εσάς και τους αγαπημένους σας και κάντε τη χαρά σας τη μεγαλύτερη γιορτή!

Ελπίζουμε να μας δοθεί σύντομα η δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πιστεύουμε να αντεπεξέλθουμε απόλυτα στις απαιτήσεις σας.

Ο όμιλος εταιρειών Π & Ν Εισαγωγική Α.Ε., με πολυετή εμπειρία στον τομέα εισαγωγής και εμπορίας πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων και ειδικών πυροτεχνικών εφέ, καθώς και στην ανάληψη και διεκπεραίωση εκδηλώσεων και show βεγγαλικών με την Art Fireworks, επεκτείνετε τώρα και στην εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων και εξοπλισμού για special effects και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών μας και έχοντας τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές, δημιουργήσαμε την ART EVENTS, αναλαμβάνοντας κάθε είδους εκδήλωση με πυροτεχνήματα, πυροτεχνικά εφέ, ειδικά εφέ και εφέ πίστας.

Φώτο γκάλερυ
Φόρμα επικοινωνίας:
Όνομα:
Email:
Μήνυμα:
Security question:

GWQ     OT8   
 8  D  N D  GTL
 D  B3N  K44   
 T  C  N S  B78
 H     T41